Een TüV-certificaat voor Dynnox

Met een TüV-certificaat of -keurmerk wordt de betrouwbaarheid van Dynnox aangetoond. Uiteraard zijn wij zeer trots op de certificering!

Vanaf de start van Dynnox zijn er 14 verschillende versies ontwikkeld van ons verrijdbare transportsysteem. Nu, 7 jaar later, zijn wij in Duitsland beloond met het TüV-certificaat! Dit is voor al onze klanten een extra garantie als het gaat om veiligheid. Onze dank is groot, zeker ook aan de engineers die altijd blijven werken aan een nog betere en veiligere Dynnox.

dynnox mobiele bedrijfswageninrichting

Wat is het TüV-certificaat?

Het TüV-certificaat of TüV-keurmerk is een invulling aan de behoefte van de consument, bedrijven en overheid om betrouwbaarheid aantoonbaar te maken. De certificering is een bevestiging dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan de door TüV gestelde richtlijnen, waaronder (N)EN-normeringen, EN-normering, ISO-normen en branchespecifieke keurmerken. Het certificaat wordt uitgereikt binnen de sectoren Kwaliteitsmanagement, Arboveiligheid, Voedselveiligheid, Informatiebeveiliging, Patiënt & cliëntveiligheid, Duurzaamheid en Milieu. 

Met het TüV-certificaat heeft Dynnox een onafhankelijk en aantoonbaar bevestiging dat wij een kwalitatief zeer sterk en betrouwbaar product leveren en daar zijn wij uiteraard trots op!

dynnox tuv mobiele bedrijfswagen inrichting

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!