Toepassingen op maat

toepassingen op maat mobiele bedrijfswagen inrichting

Uiteraard zijn er talloze toepassingen te bedenken voor de Dynnox. Op deze website staan er enkele genoemd, maar wij zijn daarnaast bereid om samen met u toepassingen op maat te ontwikkelen. In overleg creëren wij een opbouwmodule die specifiek aansluit op uw individuele behoeften en wensen!

Dynnox voor iedere branche

Dynnox bedrijfswageninrichting maakt gebruiksvriendelijke transportsystemen voor iedere branche. Onze systemen zijn efficiënt en vergemakkelijken de werkzaamheden op locatie. Alle gereedschap en materieel is gemakkelijk te vervoeren in de bedrijfswagen en neemt u zo mee naar de werklocatie. Deze gereedschapskar is eenvoudig in vervoer, laden en lossen.

Het Dynnox-systeem bestaat uit een onderstel op wielen met in- en uitklapbare poten. Op dit onderstel worden opbouwmodules naar wens gemonteerd, van gereedschapsboxen tot watertanks. Het onderstel weegt zo’n 80 kg en kan tot 250 kg gewicht dragen. Het brancardsysteem van het onderstel maakt Dynnox gebruiksvriendelijk bij in- en uitladen.

In de bedrijfswagen zelf bevindt zich een uitneembare auto interface. De interface borgt de veilige plaatsing van het onderstel en de opgebouwde modules door middel van een automatische vergrendeling.

Dynnox probeert de meest ideale opbouwmodules samen te stellen voor diverse toepassingen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden op locatie. Maar het is ook zeker mogelijk om toepassingen op maat te ontwikkelen!

✅ complete mobiele werkunit

✅ inklapbaar

✅ licht

✅ module naar wens

✅ goede prijs/kwaliteit

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

 
 

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!