Systeem & montage

Het uitklapbare systeem van Dynnox kan zo in en uit de bedrijfswagen gereden worden. Het onderstel is leverbaar in verschillende modellen met diverse opbouwmodules. De montage is eenvoudig en door de uitneembare auto interface blijft zowel de wagen als de Dynnox flexibel inzetbaar!

Veiligheid van het systeem

Het onderstel van de Dynnox is in de basis een brancardsysteem dat in en uit de bedrijfswagen gereden kan worden. Wanneer het onderstel in de bedrijfswagen staat, is het veilig gezekerd met ankers op de laadvloer van de bestelwagen. Deze methode is intensief getest door ‘PDE Automotive’ (een bedrijf gespecialiseerd in onder andere crashtests) en voldoet aan de norm 75410-3.

✅ uitklapbaar

✅ flexibel inzetbaar

✅ belastbaar tot 250 kg

✅ voor iedere bestelwagen

✅ voor iedere branche

Montage in de bedrijfswagen

Op de laadvloer van de bestelwagen worden ankers gemonteerd om het onderstel vast te zetten. De montage van de Dynnox auto interface is heel eenvoudig. Ook kunt u de auto interface makkelijk weer demonteren uit de bedrijfswagen, zodat u hem kunt overzetten naar een andere auto of de bedrijfsbus tijdelijk voor een ander doel kunt gebruiken.

De ankers zijn niet hoger dan 2,5 cm. Wanneer een pallet in de wagen geplaatst wordt, kan gebruik worden gemaakt van een vulplank waardoor de ankers niet in de weg zitten.

Bekijk de video voor een heldere uitleg van het monteren van de Dynnox auto interface.

Het transportsysteem gebruiken

Lees voor het gebruik goed de gebruikershandleiding van het Dynnox-systeem door. In de handleiding vindt u alle informatie omtrent een juist gebruik van de Dynnox: correct in- en uitladen, onderhoud, benodigde gereedschappen, etcetera.

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Sidebar 14

Please configure this Widget Area in the Admin Panel under Appearance -> Widget