Sortimo Workmo

my sortimo mobiele bedrijfswagen inrichting

Sortimo WorkMo is een lichtgewicht transport- en opbergsysteem met stapelbare modules. Draagbaar en verwisselbaar! Gecombineerd met de Dynnox ontstaat een geheel flexibel en mobiel transportsysteem.

✅ mobiel

✅ flexibele indeling

✅ draagbaar

✅ licht

✅ goede prijs/kwaliteit

Over Sortimo

Sortimo is gespecialiseerd in hoog kwalitatieve bedrijfswageninrichtingen in heel Europa. Het veelzijdige portfolio aan producten bestaat uit inrichtingssystemen voor bedrijfswagens en is branchegericht. De voornaamste doelgroepen zijn bedrijven actief in detailhandel, groothandel, en industrie. Lees meer over deze partner.

Dynnox & Sortimo Workmo

De combinatie Dynnox en Sortimo WorkMo is ideaal voor de vakman die niet op zoek is naar een vast geïnstalleerde bedrijfswageninrichting, maar naar een flexibel systeem dat geheel naar wens en zelfs dagelijks anders in te delen is.

De Sortimo WorkMo wordt opgebouwd uit stapelbare modules in verschillende afmetingen. De vakman kan exact de juiste module samenstellen die het best passend is voor zijn branche en de werkzaamheden waar hij op dat moment mee bezig is!

Gecombineerd met het mobiele transportsysteem van Dynnox ontstaat een volledig mobiel systeem waarmee het mogelijk is flexibel en op locatie te werken. Zonder te moeten tillen kunnen alle gereedschappen en materialen vanuit de bedrijfswagen naar de werkplek verplaatst worden: snel en efficiënt!

Dynnox en Sortimo Workmo in de praktijk

De mogelijkheden van de Sortimo WorkMo

Bouten en moeren, mechanische onderdelen, bevestigingsmaterialen, hulpgereedschappen: alle denkbare materialen kunnen netjes worden opgeborgen in een gereedschapskar van WorkMo.

De vakman heeft bovendien alle mogelijkheden om de module naar wens samen te stellen. De opbouwmodule bestaat uit draagbare modules die onderling combineerbaar zijn en met behulp van een handig verbindingselement met elkaar verbonden kunnen worden. Aangezien de modules niet vast geïnstalleerd zijn en dus altijd uit het voertuig genomen kunnen worden, is deze opbouwmodule extra handig voor wie zijn voertuig flexibel wil benutten: als mobiele werkplaats, transportsysteem van materialen en gereedschappen, of als werkstation.

De WorkMo is duurzaam in gebruik en heeft een licht gewicht door de combinatie van aluminium en kunststof. Er is een hoge levensduur en uitbreiding is mogelijk op elk moment. De modules zijn voorzien van afgeronde randen voor bescherming tegen stoten. De werkhoogte is ergonomisch verantwoord en het systeem is plaatsbaar in elk voertuig.

De WorkMo is de ideale individueel vormgegeven werkplaats voor de vakman die van georganiseerd werken houdt!

Mogelijke accessoires

De Sortimo Workmo biedt een breed pakket aan mogelijkheden voor uw ideale opbouwmodule. Onze dealers informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer over Dynnox en Sortimo Workmo?

Wilt u meer weten over deze combinatie? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!