Smart Repair

 

Een professionele uitstraling én een merkbare Efficiëntieverbetering!

Dynnox heeft een mobiele oplossing ontwikkeld speciaal voor Smart Repair bedrijven, oftewel ‘uitdeuken zonder spuiten’.

Meestal moet het schadeherstel in korte tijd plaatsvinden en daarom wil de schadehersteller zo efficiënt mogelijk werken. Er is veel gereedschap nodig om het werk optimaal te kunnen uitvoeren. Dynnox biedt hier de mogelijkheid om met verschillende opbouwmodules (eenvoudig tot uitgebreid) al uw gereedschap in één keer mee te nemen naar de werklocatie. Tevens kan er op de Dynnox een stroomvoorziening gemaakt worden zodat er ook met elektrische apparatuur gewerkt kan worden. Hiermee heeft de schadehersteller een complete mobiele werkunit bij zich. Wel zo makkelijk als Smart Repair uw dagelijks werk is!

Dus met de complete Dynnox hoeft u geen zware spullen meer te tillen, hoeft u niet meer op en neer te lopen naar de auto, én geeft u een professionele uitstraling aan uw bedrijf!

Enkele voorbeelden


 
Hier ziet u een aantal toepassingen. De mogelijkheden zijn echter onbeperkt. De opbouwmodulen kunnen op maat gemaakt worden.


 
Hier ziet u een aantal toepassingen. De mogelijkheden zijn echter onbeperkt. De opbouwmodulen kunnen op maat gemaakt worden.

.

Smart Repair
Dynnox, uw partner in schadeherstel

Dynnox bedrijfswageninrichting is fabrikant van gebruiksvriendelijke transportsystemen met als focus de gebruiker van bedrijfswagens. Onze systemen zijn efficiënt en vergemakkelijken de werkzaamheden van de monteur die veelal op locatie werkt en aanzienlijk veel gereedschap en materieel moet meenemen naar die locatie. In plaats van elk stuk gereedschap of materiaal één voor één fysiek te dragen, heeft Dynnox de optimale oplossing bedacht om al deze handelingen in één keer te doen. Een systeem is zodanig ontwikkeld zodat alles op de juiste hoogte zo in de bedrijfswagen geschoven kan worden. Het systeem is multifunctioneel, veelzijdig en tijdbesparend. Zware materialen tillen, heen en weer lopen van bedrijfswagen naar locatie, dit alles behoort tot het verleden dankzij ons efficiënte en arbo-vriendelijk transportmiddel.

Een systeem bestaat hoofdzakelijk uit een onderstel op wielen met in- en uitklapbare poten, dit is nodig bij laden en uitladen. Op dit onderstel bestaat de mogelijkheid opbouwmodules te monteren. U kunt hierbij denken aan gereedschapsboxen, machines, apparatuur en zelfs een werkbank. Dit kan tot circa 250 kg aan gewicht opgebouwd worden op het onderstel. In uw bedrijfswagen zelf bevindt zich dan de zogenaamde auto interface. Deze is vast op de vloer gemonteerd maar kan ook gedemonteerd worden. De interface borgt de veilige plaatsing van het onderstel en de opgebouwde modules door middel van een automatische vergrendeling en draagt dit in zijn geheel tijdens het transport.

Deze manier van werken verminderd op positieve wijze de lichamelijke inspanning en met name de overbelasting van de rug doordat alles slechts in één simpele handeling door één persoon verricht kan worden. Een aanzienlijk groot voordeel in productiviteit en het voorkomen van gezondheidsklachten en blessures. Bukken en tillen behoort tot het verleden, al uw materieel kan op gelijke hoogte blijven en vervoerd worden dankzij dit systeem.

Smart repair was nog nooit zo eenvoudig

Dynnox is innoverend en verplaatst zich in hoe de producten zo efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden voor de gebruiker in de praktijk. Wij zoeken per industrietak naar de meest ideale samenstelling van onze opbouwmodules en hoe slimmer de opbouwmodule voor uw werkzaamheden, hoe efficiënter u te werk kan gaan op locatie. Dit levert aanzienlijke tijdsbesparingen op.

Met het oog op de klant centraal te stellen heeft Dynnox een speciale oplossing op de markt gebracht voor Smart Repair bedrijven, de specialisten op het gebied van uitdeuken zonder spuiten in de automobiel branche. Het grote voordeel in deze industrie is besparing van arbeid, tijd en geld. De noodzaak voor demontage, herstelwerkzaamheden, spuitwerk en opnieuw monteren wordt nu anders aangepakt. Lakschade en krasschade kan op locatie worden gerepareerd.

Efficiëntie in bedrijfswageninrichting is in deze industrietak van groot belang, schadeherstel moet veelal in een kort tijdsbestek voltooid worden en vaak op locatie. Om die klus snel en efficiënt te kunnen klaren is het voor de monteur van belang om al het juiste gereedschap binnen handbereik te hebben. Het ontbreken hiervan lijdt tot oponthoud en vertraging. Dynnox heeft speciaal voor deze Smart Repair doelgroep een opbouwmodule samengesteld waardoor men al het gereedschap in één rit mee kan nemen naar de locatie. Daarnaast is het aanbrengen van een stroomaansluiting op de Dynnox zelf ook nog een mogelijkheid, zodat u op locatie gelijk de apparatuur kunt aansluiten die nodig is.

Meer informatie

Graag horen wij van u of er nog aanvullende vragen zijn over oplossingen voor uw bedrijfswageninrichting. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om deze te beantwoorden. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord met een deskundig advies over onze systemen. Voor prijs- en productinformatie, levertijden of andere vragen, kunt u ons altijd bellen op 030-68 77 301, een email sturen naar info@dynnox.com of ons contactformulier op deze website invullen. Wij zien uit naar uw reactie.