Service & garantie

beurs mobiele bedrijfswagen inrichting

Met Dynnox koopt u een duurzaam product van hoogwaardig materiaal. Mocht uw Dynnox onderhoud nodig hebben, dan staan wij direct voor u klaar met onze service en garantie.

Service

Kwaliteit betekent ook professionele service. Daarom staan we samen met onze dealers klaar om ervoor te zorgen dat u uw Dynnox langdurig en met plezier kunt gebruiken.

Dynnox levert snel onderdelen aan die bovendien eenvoudig en direct gemonteerd kunnen worden. Voor accessoires en/of maatwerk kunt u rekenen op een snelle reactie en een professionele aanpak van Dynnox en onze dealers.

✅ 1 jaar garantie

✅ snelle service

✅ eenvoudige montage van onderdelen

Garantie

Op alle Dynnox-producten wordt standaard één jaar garantie geboden. Dit geldt voor alle onderdelen, mits de Dynnox correct gemonteerd is en juist gebruikt wordt.

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Sidebar 14

Please configure this Widget Area in the Admin Panel under Appearance -> Widget