Oprijplaten

 

Oprijplaten voor de Dynnox
De Dynnox is een multifunctioneel systeem voor laden, lossen en transport dat ideaal is om te gebruiken bij bedrijfswagens. Met behulp van een Dynnox is het zeer eenvoudig om een wagen in- en uit te laden. Gebruikt u hier een van de handige oprijplaten bij, dan kunt u de Dynnox nog makkelijker gebruiken.

Als u na het uitladen een hogere stoep op moet, dan gebruikt u hier gewoon een van de oprijplaten voor. Zo zijn er vele situaties te bedenken om deze stevige platen in combinatie met een Dynnox te gebruiken.

Soepel in- en uitladen met Dynnox
Dynnox is gebaseerd op het systeem dat ook bij een brancard in een ambulance wordt gebruikt. Als deze brancard een ambulance ingereden wordt, dan klapt het onderstel automatisch in, zodat deze brancard eenvoudig naar binnen geschoven kan worden. Ook een Dynnox heeft een dergelijk onderstel.

Komt u aanrijden met de Dynnox, met daarop de spullen die u heeft getransporteerd, dan schuift u deze zo uw bedrijfswagen in.

oprijplaten
oprijplaten
oprijplaten

U hoeft zodoende niet meer te tillen met zware spullen, wat het transporteren van goederen en materialen een stuk makkelijker maakt. Zodoende is de Dynnox ook een zeer arbo-vriendelijk hulpmiddel! In combinatie met een van de oprijplaten wordt dit gemak alleen nog maar groter.

Meer informatie?

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer*

Betreft


Uw bericht

*Deze informatie hebben we nodig om u snel en goed te kunnen helpen.

Voordelen van de Dynnox
De voordelen van een Dynnox zijn legio. U hoeft geen zware spullen meer in of uit uw bedrijfswagen te tillen, deze schuift u zonder moeite zo naar binnen. U kunt er daarnaast bij de Dynnox voor kiezen om deze demontabel te installeren. Dit houdt in dat u de Dynnox bij meerdere bestelwagens kunt gebruiken en niet aan dezelfde bedrijfswagen vastzit.

Wat bijdraagt aan de veiligheid in uw auto is de automatische vergrendeling. Deze zorgt ervoor dat de Dynnox goed vast blijft zitten tijdens het vervoer. En denkt u tot slot eens aan de tijd die u bespaart als u een Dynnox gebruikt. Geen tijdrovend sjouwwerk meer, u schuift alle benodigde spullen zo de wagen in of uit!

Wat doet Dynnox

Dynnox is gespecialiseerd in de fabricage en levering van een zeer efficiënt transportmiddelsysteem wat vele voordelen heeft voor de gebruiker. Met name voor bedrijfswagens en bedrijfswageninrichting zijn onze systemen zeer effectief en gebruiksvriendelijk. Het systeem beschikt over een inklapbaar onderstel wat automatisch inklapbaar is zodat de lading gemakkelijk in de bedrijfswagen geplaatst kan worden. De opbouwmodules kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden, specifiek gericht op het praktische doel van de gebruiker. Vaak genoeg is er veel gereedschap nodig op uw werklocatie om de klus met succes te klaren. Het Dynnox systeem stelt u daarom in staat om vrijwel al het benodigde gereedschap in één rit te verplaatsen.

Uiteraard levert dit aanzienlijk vermindering van lichamelijke inspanning en belasting van de rug met zich mee. Dit geeft veel voordeel in de productiviteit en kan gezondheidsklachten en blessures voorkomen. U hoeft immers niet meer te bukken om de zware lading in uw bedrijfswagen te tillen. De lading blijft op één niveau en kan zo verplaatst worden.

Oprijplaten van Dynnox

Omdat wij bij Dynnox altijd de klant centraal stellen en wij blijven meedenken hoe wij het werk van onze klanten kunnen vergemakkelijken zijn wij ook innovatief en constant met productontwikkeling bezig. In de praktijk is het niet altijd mogelijk om van uw werkplaats naar de bedrijfswagen een route te vinden die vrij is van stoepen of andere obstakels zoals hoog opstaande randen. Het Dynnox transportsysteem is een systeem op wielen maar onderweg kan het voorkomen dat u drempels, hoge stoepranden of dorpels tegenkomt die niet makkelijk te overbruggen zijn met het onderstel van ons systeem. Dat zou dan betekenen dat u de hele lading fysiek moet gaan optillen om de overbrugging te nemen. Niet een ideale situatie. Oprijplaten van Dynnox is de oplossing hiervoor. Onze platen zijn licht in gewicht, zeer compact en portabel. Hierdoor zijn ze erg makkelijk mee te nemen en inzetbaar waar u ze op dat moment nodig heeft.

Onze modellen zijn leverbaar in diverse hoogtes en lengtes. Dit geeft u gemak om de juiste afmetingen te kiezen waar u in de praktijk het meeste mee te maken heeft, met gemak rijdt u nu een verhoging op en af doordat de oprijplaat dit obstakel overbrugt. De platen beschikken over een jarenlange gebruiksduur, kunnen intensief dagelijks gebruikt worden en mogen eigenlijk niet ontbreken in uw bedrijfswageninrichting.

Onze platen bieden oplossingen voor alle voorkomende praktische laad en overbruggingsproblemen. Niet altijd is een verhoging het overbruggingsprobleem, u kunt ook te maken krijgen met ongelijkheden in het wegoppervlak zoals kuilen of gaten. Ook hiervoor kan Dynnox de oplossing geven in platte modellen rijplaten. Wij zijn in staat u te voorzien van alle mogelijke hulpmiddelen om het transport van uw lading zo makkelijk en efficient mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie

Wellicht heeft u nog specifieke vragen die u wilt stellen aan onze vakkundige medewerkers? Neemt u dan gerust met ons contact op zodat wij u kunnen voorzien van een deskundig advies welke producten in uw geval het beste toepasbaar zijn. Voor actuele prijs- en productinformatie, een duidelijk persoonlijk advies, kunt u contact opnemen per telefoon op 030-68 77 301, of u kunt een email sturen naar info@dynnox.com of het contactformulier invullen. Wij horen graag van u.

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!