Modul-System

modul system mobiele bedrijfswagen inrichting

Modul-System heeft een helder doel voor ogen: het slimmer laten werken van bedrijfswageninrichtingen in bestelwagens. Het verrijdbare en opklapbare onderstel van Dynnox sluit naadloos aan op deze doelstelling.

✅ aanhangwagen 

✅ flexibel te gebruiken

✅ ook voor uw bedrijfswagen

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

Over Modul-System

Modul-System is een van de grotere bedrijfswageninrichters in Europa. Ruim 40 jaar na de oprichting is het Zweedse merk nu zelfs leverbaar in meer dan 50 landen wereldwijd.

Modul-System heeft al in een vroeg stadium interesse getoond in Dynnox. De ontstane samenwerking heeft tot een gewaardeerd partnerschap geleid. Gedreven door het creëren van oplossingen hebben we er samen voor kunnen zorgen dat diverse klanten efficiënter zijn gaan werken. Dankzij het uitgebreide assortiment en de gunstige maatvoering is er vrijwel altijd een passende oplossing voor u te bedenken. Lees meer over deze partner.

Dynnox & Modul-System

Modul-System staat voor een modulaire lichtgewicht inrichting van de bedrijfswagen. Door de mogelijkheid om zelf modules te kiezen, is het mogelijk om op basis van standaardproducten tóch een inrichting op maat te creëren. Met het verrijdbare en opklapbare onderstel van Dynnox ontstaat een ideale toevoeging op deze mobiele bedrijfswageninrichting op maat.

Een passende bedrijfswageninrichting maakt het werk op locatie sneller en efficiënter!

Dynnox en Modul-System in de praktijk

Mogelijke accessoires

De leverbare accessoires zijn innovatieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in inrichtingen uit het Modul-System assortiment. Door uw inrichting aan te vullen met accessoires vergroot u de functionaliteit van het systeem en creëert u een nog efficiëntere werkplek. Onze dealers informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer over Dynnox en Modul-System?

Wilt u meer weten over deze combinatie? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!