De kwaliteit van Dynnox

dynnox tuv mobiele bedrijfswagen inrichting

De kwaliteit van Dynnox staat hoog in ons vaandel. Om de duurzaamheid en het gebruikersgemak van ons mobiele transportsysteem te kunnen garanderen gebruiken wij dan ook de beste materialen. Niet voor niets zijn wij beloond met het TÜV-certificaat!

Hoogwaardig materiaal

Dynnox-producten worden getest en gecontroleerd gedurende het hele productieproces. Om de kwaliteit te waarborgen maken we gebruik van zeer hoogwaardige materialen, zoals een hoge kwaliteit staal en RVS. Met Dynnox bent u verzekerd van een duurzame bedrijfswageninrichting.

tuv mobiele bedrijfswagen inrichting

Het TÜV-certificaat

Dynnox is in het bezit van het TÜV certificaat. Een TÜV certificaat of TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken. Een mooie bevestiging van de kwaliteit waar wij voor staan!

✅ duurzaam

✅ hoge kwaliteit staal en RVS

✅ goede prijs/kwaliteit

✅ TÜV-certificaat

Duurzaam transportsysteem

Ons mobiele transportsysteem moet 250 kg kunnen dragen, makkelijk in en uit de bedrijfswagen kunnen klappen, eenvoudig verrijdbaar zijn én duurzaam zijn. De kracht van Dynnox zit in zijn eenvoud. Het Dynnox-onderstel bestaat uit slechts 14 unieke onderdelen! Dit beperkte aantal onderdelen hebben wij zorgvuldig ontwikkeld tot onderdelen van uitzonderlijke kwaliteit. Daarmee kunnen wij een duurzaam en onderhoudsvriendelijk transportsysteem garanderen.

Service & garantie

Kwaliteit betekent ook professionele service. Daarom staan we samen met onze dealers klaar om ervoor te zorgen dat u uw Dynnox langdurig en met plezier kunt gebruiken. Daarnaast geven wij u 1 jaar garantie op alle onderdelen en op de montage, mits de Dynnox correct gemonteerd is.

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Sidebar 14

Please configure this Widget Area in the Admin Panel under Appearance -> Widget