Hapert aanhangwagens

hapert mobiele bedrijfswagen inrichting

Hapert aanhangwagens heeft het mogelijk gemaakt het mobiele, inklapbare onderstel van Dynnox in een kleine aanhangwagen te monteren. Dat geeft weer vele nieuwe mogelijkheden! 

✅ aanhangwagen 

✅ flexibel te gebruiken

✅ ook voor uw bedrijfswagen

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

Over Hapert aanhangwagens

Hapert levert al jaren robuuste, betrouwbare en stabiele transportoplossingen. Gesloten en open aanhangwagens, koelwagens, autotransporters en plateauwagens: alle modellen zijn beschikbaar.

Hapert biedt de mogelijkheid om elk basismodel middels modules uit te breiden met diverse opties, zodat u optimaal profiteert van de beschikbare praktische functies. Lees meer over deze partner.

Dynnox & Hapert aanhangwagens

In een tijd waarin de meeste aanhangwagens gestandaardiseerd zijn, is bij Hapert maatwerk nog steeds mogelijk. Zo stelt u middels modules de ideale aanhangwagen samen. Het onderstel van Dynnox past perfect in dit idee!

Door deze handige oplossing van Hapert hoeft u voor de Dynnox niet per se een bedrijfswagen in te zetten, of u kunt de Dynnox afwisselend gebruiken in de aanhangwagen of bedrijfswagen. Eenvoudig, snel en efficiënt!

Dynnox en Hapert in de praktijk

De mogelijkheden van Dynnox en Hapert

Bij Hapert aanhangwagens kan in een nieuwe kleine gesloten aanhangwagen een Dynnox gemonteerd worden. Die combinatie levert allerlei mogelijkheden op met betrekking tot de mobiliteit!

De montage van de auto-interface van Dynnox op de vloer van de aanhanger is eenvoudig gedaan. Bovendien kan de vloer van een Hapert aanhangwagen zodanig ingericht worden dat er meerdere modellen Dynnox mee vervoerd kunnen worden. Hierdoor wordt de aanhangwagen zeer flexibel.

Mogelijke accessoires

Met accessoires is het mogelijk de opbouwmodule van Hapert nog verder naar wens in te richten. Onze dealers informeren u graag verder.

Meer over Dynnox en Hapert?

Wilt u meer informatie over deze combinatie? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!