Gereedschapskist op wielen

gereedschapskar
Gereedschapskar2
gereedschpaskar1

Een gereedschapskist op wielen is ideaal voor monteurs of installateurs. Niet meer zeulen met een zware gereedschapskist, of steeds weer terug naar de auto voor ander gereedschap. De Dynnox staat voor snel laden, lossen en vervoeren!

✅ mobiel

✅ lichtgewicht

✅ geschikt voor zware apparatuur

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

Wat is Dynnox?

Het systeem van Dynnox is echt ideaal voor iedereen die vaak op locatie werkt en veel spullen naar de werklocatie moet vervoeren. Deze gereedschapskist op wielen kunt u inrichten op de manier die het beste bij uw werk past. Met dit systeem heeft u geen vaste bedrijfswageninrichting meer nodig.

De gereedschapskist van Dynnox 

Onderdelen van het systeem

De Dynnox bestaat uit een verrijdbaar onderstel met daarop een aantal modules naar keuze. U maakt er met een van onze vele toepassingen zo een gereedschapskist op wielen van. Ook kunt u de module naar wens samenstellen.

De poten van het onderstel klappen automatisch uit als u de Dynnox uit uw wagen haalt, en automatisch weer in als u na uw werkzaamheden de Dynnox in de bedrijfswagen terugschuift.

De auto interface is het deel van de Dynnox dat in uw wagen zit. Dit is het stevige deel waar het onderstel op vast komt te zitten als deze de wagen in wordt geschoven. Handig hieraan is dat u de interface vast in uw wagen kunt monteren, maar ook als demontabel onderdeel. Zo kunt u het gebruiken in meerdere wagens en zit u niet aan een enkele wagen vast, in het geval u een uitgebreid wagenpark heeft.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!