Wat is Dynnox?

Dynnox is een multifunctioneel laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Door de unieke en veelzijdige functionaliteit is Dynnox een tijdbesparend en arbovriendelijk transportsysteem. Niet meer tillen, niet meer eindeloos heen en weer lopen naar de bedrijfswagen. Dynnox werkt snel en efficiënt!

Brancardsysteem voor bedrijfswagens

Dynnox is uitgerust met een verrijdbaar onderstel waarvan de poten automatisch in- en uitklappen bij het laden en lossen. Vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard. Op het onderstel kunnen verschillende opbouwmodules worden bevestigd, zoals boxen voor gereedschappen of onderdelen, een werkbank, machines en apparatuur. Dynnox heeft een maximum draagkracht van maar liefst 250 kg.

Passend transportsysteem voor iedere branche en iedere bestelwagen

Het transportsysteem van Dynnox is leverbaar in verschillende afmetingen en te gebruiken in alle typen bestelwagens. Door middel van de juiste opbouwkeuze kan het gepatenteerde Dynnox-onderstel in combinatie met een opbouwmodule exact worden afgestemd op uw werkprocessen. Dit maakt het Dynnox-systeem  uniek en passend voor iedere branche en iedere bestelauto.

Inrichting van de bedrijfswagen

Dynnox waarborgt middels een auto interface de veiligheid in de wagen. De auto interface zorgt voor een optimale fixatie van de gereedschapswagen. De auto interface kan vast op de vloer worden gemonteerd, maar kan ook demontabel gehouden worden. Hierdoor is het mogelijk een Dynnox projectmatig en/of in verschillende bedrijfswagens te gebruiken. Met Dynnox blijft de bedrijfswageninrichting flexibel!

Veilig vervoer van uw gereedschapswagen

In de auto zorgt de automatische vergrendeling van het onderstel voor veilig vervoer van de gereedschapskar. De Dynnox maakt het in- en uitladen tot een uiterst simpele en lichte handeling. Het uit de auto halen van het onderstel en het vervoeren van uw materiaal naar een (vaak inpandige) werklocatie is heel eenvoudig en kan zelfs bij zware goederen door slechts één persoon worden gedaan. Dynnox draagt op deze wijze bij aan een substantiële tijdsbesparing en een arbovriendelijke en veilige werkwijze.

✅ complete mobiele werkunit

✅ arbovriendelijk

✅ veilig

✅ goede prijs/kwaliteit

✅ geschikt voor iedere branche

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichting

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!