Dynnox XL36

Het mobiele transportsysteem van Dynnox is leverbaar in drie afmetingen en is te gebruiken in alle typen bestelwagens. De XL36 is ons smalste model. 

✅ smal

✅ uitneembare auto interface

✅ flexibel inzetbaar

✅ licht

✅ snel in- en uitladen

Dynnox XL36

De Dynnox XL36 vormt de basis voor ieder smal mobiel transportsysteem in de bedrijfswagen. Het onderstel weegt slechts 80 kg en heeft een draagvermogen van maar liefst 250 kg! U kunt kiezen voor een van onze bewezen toepassingen of een opbouwmodule samenstellen die precies past in uw situatie; het slimme systeem houdt het geheel licht en eenvoudig verplaatsbaar.

Voor dit model is een uitneembare auto interface beschikbaar. Dit maakt het mogelijk de Dynnox flexibel in te zetten. Zo kunt u de Dynnox inzetten bij projectmatig werken, de laadvloer weer eenvoudig vlak maken of de Dynnox meenemen bij een wisseling van bedrijfswagen.

Met de Dynnox XL36 kunt u efficiënt en flexibel werken vanuit iedere bedrijfswagen! 

Afmetingen Dynnox XL36

De Dynnox XL36 heeft een framebreedte van 360 mm. De uitneembare auto interface is opgebouwd rond een houten plaat van minimaal 12 mm dikte. Vanaf 16 cm boven het frame kan de opbouwmodule tot 20 cm breder worden. 

Onderstel XL36

Dynnox XL36 mobiele bedrijfswagen inrichting

Auto interface XL36

brancard XL36 mobiele bedrijfswagen inrichting

Overige Dynnox-modellen

Naast de Dynnox XL36 zijn ook de L46 en de XL53 verkrijgbaar. Alle Dynnox-onderstellen zijn geschikt voor hoge en lage bedrijfswagens. Voor alle modellen is een uitneembare auto interface beschikbaar, met een houten plaat van minimaal 12 mm dikte. Vanaf 16 cm boven het frame kan de opbouwmodule tot 20 cm breder worden.

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!