Een praktisch ingerichte dierenartsauto

Voor de dierenarts is een goede auto inrichting essentieel. Wilt u de goede instrumenten meenemen, of misschien wel een machine met stroom op locatie?  Dynnox geeft dierenartsen een grotere mobiliteit. Zodat de dierenarts of veearts sneller en efficiënter op locatie kan werken.

Een praktisch ingerichte dierenarts auto

Als dierenarts of veearts heeft u onderweg vaak veel spullen nodig. Natuurlijk heeft u in de bedrijfswagen een speciale inrichting, waarmee u alles mee kunt nemen wat u eventueel nodig zou kunnen hebben, plus natuurlijk nog een koffer met kleinere benodigdheden.

Maar als het niet mogelijk is om met de auto dicht bij het dier te komen, betekent dit dat u vaak heen en weer moet lopen. Met het systeem van Dynnox in de dierenarts auto, is dit probleem verholpen.

Op het brancardonderstel van Dynnox plaatsen wij een opbouwmodule speciaal voor dierenartsen. U kunt naar wens aanvullen wat u nodig heeft. In de auto wordt een auto interface geplaatst. Zo kunt u uw mobiele werkunit snel laden en lossen en de stal in rijden!

Dierenartsbezoek met Dynnox

Zo heeft de arts een complete mobiele werkunit bij zich. De dierenarts hoeft geen zware spullen meer te tillen of op en neer te lopen naar de auto. Behalve een professionele uitstraling geeft de Dynnox een merkbare efficiëntieverbetering!

De dierenarts of veearts op locatie

Het transportsysteem van Dynnox

Dynnox bedrijfswageninrichting maakt gebruiksvriendelijke transportsystemen voor bedrijfswagens. Onze systemen zijn efficiënt en vergemakkelijken de werkzaamheden van de monteur die veelal op locatie werkt en aanzienlijk veel gereedschap en materieel moet meenemen naar die locatie. Deze gereedschapskar is eenvoudig in vervoer, laden en lossen.

Het Dynnox-systeem bestaat uit een onderstel op wielen met in- en uitklapbare poten. Op dit onderstel worden opbouwmodules naar wens gemonteerd, van gereedschapsboxen tot machines. Het onderstel weegt zo’n 80 kg en kan tot 250 kg gewicht dragen. Het brancardsysteem van het onderstel maakt Dynnox gebruiksvriendelijk bij in- en uitladen.

In de bedrijfswagen zelf bevindt zich een uitneembare auto interface. De interface borgt de veilige plaatsing van het onderstel en de opgebouwde modules door middel van een automatische vergrendeling.

Dynnox probeert de meest ideale opbouwmodules samen te stellen voor diverse toepassingen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden op locatie. Ook is het mogelijk om opbouwmodules naar eigen wens in te richten!

✅ complete mobiele werkunit

✅ ladesysteem voor instrumenten

✅ mogelijkheid voor water, stroom of lucht

✅ goede prijs/kwaliteit

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!