Dent tools in de bedrijfswagen

Dent Tools 2
Dent Tools 3 (2)
Dent Tools 4

Dent tools meenemen in uw bedrijfswagen kan perfect met de Dynnox! Met deze mobiele bedrijfswageninrichting klapt u zo uw werkunit uit en rijdt u zo naar de werklocatie. Zonder te tillen kunt u in tien seconden laden, lossen en vervoeren!

✅ mobiel

✅ lichtgewicht

✅ geschikt voor zware apparatuur

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

Dent tools en Dynnox

Dynnox biedt het antwoord op lastige arbeidsomstandigheden, ondoelmatigheid en diefstal. Dynnox is een multifunctioneel transportmiddel dat werkt als de brancard in een ambulance. Het onderstel met in- en uitklapbare poten en wielen draagt een opbouwmodule speciaal voor dent tools, die u desgewenst aanvult met onderdelen op maat.

Specialisten in logistiek hebben uitvoerig testen gedaan met Dynnox. Conclusie: dit revolutionaire laad-, los- en transportsysteem kan heel veel en ook heel veel verschillende ladingen aan. Het draagvermogen is 250 kilogram. Dent tools voor PDR en Smart Repair zijn perfect te vervoeren in onze Smart Repair toepassing.

Dent tools en Dynnox op de werkvloer

Bedrijfswageninrichting met dent tools

De Dynnox bestaat uit een verrijdbaar onderstel met daarop een aantal modules naar keuze. Er zijn meerdere toepassingen mogelijk, waaronder een module naar wens.

Dynnox is gebaseerd op een brancardonderstel. De poten van het onderstel klappen automatisch uit als u de Dynnox uit uw wagen haalt, en automatisch weer in als u na uw werkzaamheden de Dynnox in de bedrijfswagen terugschuift.

De auto interface is het deel van de Dynnox dat in uw wagen zit. Dit is het stevige deel waar het onderstel op vast komt te zitten als deze de wagen in wordt geschoven. Handig hieraan is dat u de interface vast in uw wagen kunt monteren, maar ook als demontabel onderdeel. Zo kunt u het gebruiken in meerdere wagens en zit u niet aan een enkele wagen vast, in het geval u een uitgebreid wagenpark heeft.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele businrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende businrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!