De mobiele businrichting

Businrichting
Businrichting
Businrichting

Een mobiele businrichting is een ideale oplossing wanneer u veel op locatie werkt en daarbij uw eigen gereedschap nodig heeft. Dynnox is een innovatieve, handige en vooral ook veilige businrichting waarmee u het optimale uit uw bedrijfswagen haalt!

✅ mobiel

✅ lichtgewicht

✅ geschikt voor zware apparatuur

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

Wat is Dynnox?

Het systeem van Dynnox is echt ideaal voor iedereen die vaak op locatie werkt en veel spullen in de bedrijfsbus moet vervoeren. Het is namelijk een soort van rollende gereedschapskist, die u helemaal in kunt richten op de manier die het best bij uw werk past. Met dit systeem heeft u geen vaste businrichting meer nodig.

De businrichting van Dynnox 

Onderdelen van de businrichting

De Dynnox bestaat uit een verrijdbaar onderstel met daarop een aantal modules naar keuze. Bijvoorbeeld een ladeblok met laatjes voor klein gereedschap of een stroomvoorziening, zodat u altijd stroom bij de hand hebt. Maar er zijn vele toepassingen mogelijk, waardoor u altijd een module naar wens kunt samenstellen.

De poten van het onderstel klappen automatisch uit als u de Dynnox uit uw wagen haalt, en automatisch weer in als u na uw werkzaamheden de Dynnox in de bedrijfswagen terugschuift.

De auto interface is het deel van de Dynnox dat in uw wagen zit. Dit is het stevige deel waar het onderstel op vast komt te zitten als deze de wagen in wordt geschoven. Handig hieraan is dat u de interface vast in uw wagen kunt monteren, maar ook als demontabel onderdeel. Zo kunt u het gebruiken in meerdere wagens en zit u niet aan een enkele wagen vast, in het geval u een uitgebreid wagenpark heeft.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele businrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende businrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!