Brover

brover mobiele bedrijfswagen inrichting

Bedrijfswageninrichter Brover is constant op zoek naar de juiste oplossing voor haar klanten. Standaard of maatwerk: als de klant maar tevreden is. Het mobiele transportsysteem van Dynnox is een prachtige aanvulling op de bedrijfswageninrichting.

✅ mobiel

✅ lichtgewicht

✅ geschikt voor zware apparatuur

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

Over Brover

Brover is een allround bedrijfswageninrichter. Van standaardkasten tot compleet maatwerk en alles ertussenin: Brover levert het. Gecombineerd met het mobiele laad- en lossysteem van Dynnox ontstaan weer vele nieuwe mogelijkheden! Lees meer over deze partner. 

Dynnox & Brover

Met oog voor detail en gevoel voor service leveren Dynnox en Brover samen unieke mobiele oplossingen. Dankzij deze samenwerking is het bijvoorbeeld mogelijk gemaakt om operators op handzame wijze op locatie zware medische apparatuur te laten gebruiken. Een enorme vooruitgang in service en efficiency!

Dynnox en Brover in de praktijk

De mogelijkheden van Dynnox en Brover

Brover zet het Dynnox-onderstel geregeld in als mobiele oplossing. Of het nu gaat om een yogaschool die materialen mee wil nemen voor cursussen op locatie, om een mobiele werkplaats bij een bouwbedrijf of een laboratorium dat scans op locatie wil kunnen maken. Brover en Dynnox zorgen voor oplossingen op maat! 

Mogelijke accessoires

Met accessoires is het mogelijk deze opbouwmodule nog verder naar wens in te richten. Onze dealers informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer over Dynnox en Brover?

Wilt u meer weten over deze combinatie? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!