Waarom een mobiele bestelwageninrichting?

Bestelwagen-inrichting
Bestelwagen-inrichting1
Bestelwagen-inrichting

Een goede bestelwageninrichting is onmisbaar voor monteurs, installateurs en andere vakmensen die op locatie werken. Maar hoe goed de inrichting van de bestelwagen ook is, als hij niet mobiel is, werkt hij nog steeds niet optimaal. Daar brengt de Dynnox verandering in! 

✅ mobiel

✅ lichtgewicht

✅ geschikt voor zware apparatuur

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

Wat is Dynnox?

Dynnox is een slim mobiel systeem voor de bestelwageninrichting en voor het vervoeren van bijvoorbeeld gereedschap. Het onderstel is gebaseerd op het principe van de brancard. Dit betekent dat de wielen in en uit kunnen klappen, waardoor het geheel ook gemakkelijk in en uit de bestelwagen te laden is. Bovendien zorgen de wieltjes ervoor dat u het hele systeem in één keer naar de werkplek kunt rollen. Dat is praktisch, efficiënt en professioneel werken!

Dynnox bestaat behalve uit een onderstel uit een auto interface en opbouwmodule. De auto interface plaatst u in de bestelauto en houdt de Dynnox tijdens vervoer perfect op zijn plaats. 

De opbouwmodule is perfect af te stemmen op uw wensen. U kiest uit onze toepassingen een bestaande module of stelt er zelf een samen. U creëert dus heel eenvoudig een inrichting voor uw bestelwagen én stelt uw ideale gereedschapskist samen.

De bestelwageninrichting van Dynnox 

Uw verrijdbare bestelwageninrichting

Met de Dynnox creëert u dus heel gemakkelijk een verrijdbare bestelwageninrichting. Afhankelijk van de grootte van de auto kunt u er één of twee systemen van Dynnox in kwijt. Zo kunt u gemakkelijk alles vervoeren wat u tijdens uw werk nodig hebt, heeft u alles altijd bij de hand en kunt u de inhoud van de auto gemakkelijk verplaatsen naar de werkplek.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bestelwageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bestelwageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Sidebar 14

Please configure this Widget Area in the Admin Panel under Appearance -> Widget