Beks-for-Vets

beks 4 vets mobiele bedrijfswagen inrichting

Beks-for-Vets ontwikkelt ladesystemen geheel gericht op het gebruiksgemak van dierenartsen. De samenwerking met Dynnox heeft een unieke combinatie van transportsysteem en opbouwmodule opgeleverd voor dierenartsen en veeartsen: een werkunit die u zo de stal in rolt!

✅ voor veeartsen & dierenartsen

✅ leverbaar met stroom, perslucht en water

✅ geschikt voor zware apparatuur

✅ mobiel

✅ lichtgewicht

✅ goede prijs/kwaliteit

Beks-for-Vets

Beks-for-Vets is onderdeel van Beks, dat al sinds 2002 efficiënte bedrijfswageninrichtingen ontwikkelt voor uiteenlopende branches.

Beks-for-Vets richt zich speciaal op praktijkwagens voor dierenartsen en veeartsen. De praktijkwagen is niet alleen overzichtelijk en hygiënisch, maar ook voorzien van alle gebruiksgemakken! Lees meer over deze partner.

Dynnox & Beks-for-Vets

Met de combinatie Dynnox en Beks-for-Vets kunnen veeartsen nu eenvoudig hun mobiele werkplek meenemen vanuit de bedrijfswagen naar de behandelplek. Een zwaar RX toestel met alle benodigdheden vervoeren? Een complete behandelunit inclusief stroomvoorziening, stromend water en perslucht de stal in rollen? Geen probleem met het inklapbare onderstel op wielen. Eenvoudig, snel en efficiënt!

De dierenarts of veearts op locatie

De mogelijkheden van Dynnox en Beks-for-Vets

Beks-for-Vets heeft de opbouwmodule op de Dynnox gemaakt met de paardenarts in gedachten. De paardenarts heeft vaak groot en zwaar gereedschap mee. Door deze opbouwmodule op het uitklapbare Dynnox-onderstel te plaatsen is het voor geen enkele dierenarts of veearts een probleem om dit materiaal te vervoeren.

De opbouwmodule biedt vele mogelijkheden. Doordat het ladesysteem van modulair is opgebouwd geeft het de klant veel ruimte tot keuze, net als de vele leverbare accessoires. Deze mobiele bedrijfswageninrichting is arbovriendelijk en helpt de dierenarts efficiënter te werken.

Mogelijke accessoires 

Met accessoires is het mogelijk de opbouwmodule nog verder naar wens in te richten. Zelfs stroom, perslucht en stromend water behoren tot de mogelijkheden! Onze dealers informeren u graag verder.

Meer over Dynnox en Beks-for-Vets?

Wilt u meer informatie over deze combinatie? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!