Bedrijfswageninrichting

 

Verrijdbare bedrijfswageninrichting
Om alles wat je voor je werk nodig hebt gemakkelijk mee te kunnen nemen, heb je er natuurlijk voor gezorgd dat je een speciale inrichting hebt in je bedrijfswagen. In de auto zijn een soort kasten gecreëerd waarin je alles kunt vervoeren wat je nodig hebt. Zo ligt alles altijd veilig op zijn eigen plek.

Maar een nadeel hiervan is wel dat je steeds heen en weer moet lopen naar je wagen om eruit te halen wat je op dat moment nodig hebt. Wist je dat dit veel gemakkelijker kan? Met de DYNNOX kun je namelijk een bedrijfswageninrichting creëren die je ook heel eenvoudig uit je auto kunt halen.

Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting1
Bedrijfswageninrichting2

Opklapbaar onderstel
Het systeem van DYNNOX is gebaseerd op de effectiviteit van de brancard. Deze is door het speciale onderstel immers gemakkelijk in en uit de ambulance te halen en dit is natuurlijk voor veel meer situaties erg geschikt, bijvoorbeeld voor bedrijfsauto’s. In plaats van dat je een vaste inrichting voor je bestelauto laat maken, stel je zelf een verrijdbare bedrijfswageninrichting samen met het systeem van DYNNOX.

Je kiest zelf een geschikt formaat onderstel uit en laat hierop modules maken. Doordat het onderstel met de wielen opklapbaar is, kun je de hele inrichting gemakkelijk in en uit de auto laden en bovendien kun je het ook nog eens gemakkelijk verplaatsen naar de plek waar je het nodig hebt. Hiermee voorkom je dus onnodig heen en weer lopen.

Meer informatie?

Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoonnummer*

Betreft


Uw bericht

*Deze informatie hebben we nodig om u snel en goed te kunnen helpen.

Modules van jouw keuze
Op het DYNNOX onderstel kun je modules laten plaatsen die het best bij jouw soort werk passen. Werk je bijvoorbeeld veel met klein gereedschap, dan kan het handig zijn om een ladeblok met kleine laatjes toe te laten voegen. Heb je vaak stroom nodig op plekken waar dat niet is, kies dan voor de module met stroomvoorziening. Op deze manier creëer je dus heel eenvoudig je eigen ideale werkblok. In feite is de DYNNOX dus een bedrijfswageninrichting en gereedschapskist ineen.

Werken wordt een stuk gemakkelijker
Door te kiezen voor de DYNNOX, maak je het uitvoeren van je werk voor jezelf een stuk gemakkelijker. De verschillende voordelen op een rijtje:

              – je kunt alles wat je nodig hebt voor je werk gemakkelijk vervoeren
             – in- en uitladen gaat door het opklapbare onderstel erg gemakkelijk
             – je kunt met de verschillende modules je eigen ideale gereedschapswagen creëren

Ben je dus op zoek naar een handige bedrijfswageninrichting, dan is de DYNNOX een ideale keus.

Waarom bedrijfswageninrichting?

Het inrichten van de bedrijfswagen is al vroeg begonnen met als doel materiaal en gereedschap te borgen zodat het tijdens transport er niet uit zou vallen. Dat was in het verleden meestal uitgevoerd door houten constructies met opbergvakjes. Deze multiplex constructies zorgde echter voor een aanzienlijke gewichtstoename in het voertuig, wat ook te zien was in de brandstofkosten. Het gereedschap en materiaal lag toen in houten vakken, vaak was dit in het begin bij inrichten wel netjes gerangschikt maar gaf het op lange termijn een chaotische inrichting. Hierdoor waren materialen moeilijk te vinden en ontbrak de orde. Dit leidde weer tot tijdsverlies.

Tegenwoordig zijn er echter aanzienlijke innovatieve verbeteringen op de markt gebracht. Zware houten constructies hebben nu plaatsgemaakt voor modules van licht gewicht kunststof of aluminium, welke ook mobiel zijn. Het aantal kilo’s tijdens transport moet zo laag mogelijk zijn om zodoende de brandstofkosten te beperken. Dit speelt een grote rol wanneer een bedrijf over een groot wagenpark beschikt.

Veiligheid is tevens een kernwaarde waaraan voldaan wordt in deze nieuwe systemen, de gereedschappen en materialen staan en blijven op de juiste plek, ook tijdens transport. Rondslingerend gereedschap of ander materieel van gewicht is zeer onveilig in een bedrijfswagen. Dit geeft grote risico’s tijdens een noodstop of een ongeval. Van veilige bedrijfswageninrichting is sprake als topkwaliteitsproducten op de juiste wijze zijn ingebouwd. Grote krachten kunnen vrijkomen door massa wat in beweging is. Slecht bevestigde producten zijn onwenselijk in een rijdend voertuig. Veilige inrichting van de bedrijfswagen is daarom absolute noodzaak.

Gebruiksvriendelijk en multifunctioneel inrichten

De moderne bedrijfswageninrichting is in feite gelijk aan een voorraadbeheersysteem. Het is overzichtelijk en controleerbaar door de optimale inrichting van het systeem van modules. Dit geeft grote tijdswinst en organisatie in de uitvoering van het werk op locatie. Een bedrijfswagen moet efficiënt ingericht zijn, multifunctioneel en gebruiksvriendelijk. Een optimaal ingerichte bedrijfswagen is als het ware een visitekaartje van het bedrijf. Het geeft een professionele indruk en meerwaarde als er op locatie werk wordt uitgevoerd met een goed uitziende bedrijfswagen. Door orde in het opbergen van gereedschap blijft er overzicht. Dit overzichtelijk werken geeft efficiëntie maar ook hogere productiviteit van het personeel. Minder zoeken leidt immers tot sneller werken. Stel bijvoorbeeld dat je per dag dertig minuten op de tijd kan besparen omdat er een overzichtelijk inrichtingssysteem in de bedrijfswagen zit. Dan zou dat betekenen een besparing van circa honderd uur op jaarbasis, een groot pluspunt dus.

Bedrijfswagens in de bouwsector

Materialen en gereedschappen die worden gebruikt in de bouwsector zijn over het algemeen zwaarder dan in overige sectoren. Om deze reden worden ook aan de inrichting van deze bedrijfswagens hogere eisen gesteld omdat er sprake is van zwaardere belastingen. De modules en opberglades in deze bedrijfswagens moeten bestand zijn tegen belasting van zware gereedschappen en materialen. Tevens moeten ze vuilafstotend zijn, omdat bouwmaterieel vaak vervuild is met zand, cement, olie of modder. Deze vervuiling kan binnendringen in de diverse onderdelen van een opbergsysteem wat tot vermindering kan leiden in functioneren. Voor grote machines en apparatuur is het van belang betrouwbare span- en sjormogelijkheden te hebben in de bedrijfswagen.

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!