Bedrijfswageninrichting voor Smart Repair

Dynnox biedt de ideale bedrijfswageninrichting voor Smart Repair. Bij Smart Repair, ‘uitdeuken zonder spuiten’, is veel gereedschap nodig om het werk optimaal te kunnen uitvoeren. Geen probleem bij het mobiele transportsysteem van Dynnox: u neemt zo alle gereedschap mee voor schadeherstel op locatie! 

Dynnox voor Smart Repair

Dynnox biedt monteurs in Paintless Dent Repair (PDR) de mogelijkheid om alle gereedschap in één keer mee te nemen naar de werklocatie. Niet meer tillen of onnodig heen en weer lopen. Ook kan er op de Dynnox een stroomvoorziening gemonteerd worden, zodat het mogelijk is op locatie met elektrische apparatuur te werken. De Smart Repair-vakman kan direct aan de slag!

Schadeherstel op locatie

Met het transportsysteem van Dynnox heeft de schadehersteller een complete mobiele werkunit bij zich. Zo wordt het mogelijk om lakschade en krasschade op locatie te herstellen: een groot pluspunt in de Smart Repair-branche. Behalve een professionele uitstraling geeft onze bedrijfswageninrichting voor Smart Repair een merkbare efficiëntieverbetering!

✅ schadeherstel op locatie

✅ opbouw naar wens

✅ met stroomvoorziening

✅ licht

✅ goede prijs/kwaliteit

 

Op de Smart Repair werkvloer

Het transportsysteem van Dynnox

Dynnox bedrijfswageninrichting maakt gebruiksvriendelijke transportsystemen voor bedrijfswagens. Onze systemen zijn efficiënt en vergemakkelijken de werkzaamheden van de monteur die veelal op locatie werkt en aanzienlijk veel gereedschap en materieel moet meenemen naar die locatie. Deze gereedschapskar is eenvoudig in vervoer, laden en lossen.

Het Dynnox-systeem bestaat uit een onderstel op wielen met in- en uitklapbare poten. Op dit onderstel worden opbouwmodules naar wens gemonteerd, van gereedschapsboxen tot machines. Het onderstel weegt zo’n 80 kg en kan tot 250 kg gewicht dragen. Het brancardsysteem van het onderstel maakt Dynnox gebruiksvriendelijk bij in- en uitladen.

In de bedrijfswagen zelf bevindt zich een uitneembare auto interface. De interface borgt de veilige plaatsing van het onderstel en de opgebouwde modules door middel van een automatische vergrendeling.

Dynnox probeert de meest ideale opbouwmodules samen te stellen voor diverse toepassingen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden op locatie. Ook is het mogelijk om opbouwmodules naar eigen wens in te richten!

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!