Bedrijfswageninrichting voor interieurbeplanting

De ideale bedrijfswageninrichting voor interieurbeplanting maakt het eenvoudig op locatie planten te verzorgen. Speciaal voor plantverzorgingsbedrijven bieden wij daarom een trolley met ruimte voor gereedschap, een watertank en een afvalbak. De Dynnox is bovendien snel in- en uit te laden in iedere bedrijfsauto!

Dynnox bij interieurbeplanting

Dynnox heeft een trolley ontwikkeld met een watertank (max 150 L) en diverse lades en bakjes om gereedschappen, afval, etc. in op te kunnen bergen. De Dynnox is flexibel in het gebruik en is compact genoeg om iedere plek in een kantoor te kunnen bereiken.

Plantenverzorging op locatie

Met de Dynnox heeft de plantverzorger alles bij zich wat hij/zij nodig heeft bij het dagelijkse werk. Geen zware spullen meer tillen, geen gietertjes vullen bij de kraan of tuinslangen aansluiten, niet meer op en neer lopen naar de auto. Dat scheelt tijd én uw bedrijf komt professioneel over!

Het transportsysteem van Dynnox

Dynnox bedrijfswageninrichting maakt gebruiksvriendelijke transportsystemen voor bedrijfswagens. Onze systemen zijn efficiënt en vergemakkelijken de werkzaamheden van de monteur die veelal op locatie werkt en aanzienlijk veel gereedschap en materieel moet meenemen naar die locatie. Deze gereedschapskar is eenvoudig in vervoer, laden en lossen.

Het Dynnox-systeem bestaat uit een onderstel op wielen met in- en uitklapbare poten. Op dit onderstel worden opbouwmodules naar wens gemonteerd, van gereedschapsboxen tot afvalbakken en watertanks. Het onderstel weegt zo’n 80 kg en kan tot 250 kg gewicht dragen. Het brancardsysteem van het onderstel maakt Dynnox gebruiksvriendelijk bij in- en uitladen.

In de bedrijfswagen zelf bevindt zich een uitneembare auto interface. De interface borgt de veilige plaatsing van het onderstel en de opgebouwde modules door middel van een automatische vergrendeling.

Dynnox probeert de meest ideale opbouwmodules samen te stellen voor diverse toepassingen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden op locatie. Ook is het mogelijk om opbouwmodules naar eigen wens in te richten!

✅ complete mobiele werkunit

✅ watertank tot 150L

✅ afvalvoorziening

✅ ruimte voor gereedschap

✅ goede prijs/kwaliteit

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!