Bedrijfswageninrichting voor installatie & onderhoud

Dynnox heeft een mobiele bedrijfswageninrichting voor installatie & onderhoud ontwikkeld. Wilt u zware machines of veel gereedschap meenemen op locatie? Dan heeft Dynnox de oplossing voor u!

Dynnox voor installatie- en onderhoudsbedrijven

De mobiele inrichting van Dynnox is ideaal voor monteurs van installatie- en onderhoudsbedrijven. Dankzij een uitklapbaar onderstel en een opbouwmodule waarin alle benodigde spullen opgeborgen kunnen worden, kan de monteur goed op locatie werken. Dat scheelt tijd!

De mobiele gereedschapskar

In de opbouwmodule van Dynnox worden lades gebouwd waarin de gereedschappen en machines geplaatst kunnen worden, tot een draagvermogen van maar liefst 250 kg. Met een stroomvoorziening op de Dynnox kunt u direct aan de slag op locatie!

Dynnox levert hiermee een zeer complete mobiele gereedschapskar: u hoeft geen zware spullen meer te tillen, hoeft niet meer op en neer te lopen naar de auto én geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf. 

✅ complete mobiele werkunit

✅ geschikt voor zwaar gereedschap of machines

✅ opbouw tot 250 kg

✅ met stroomvoorziening

✅ goede prijs/kwaliteit

 

Het transportsysteem van Dynnox

Dynnox bedrijfswageninrichting maakt gebruiksvriendelijke transportsystemen voor bedrijfswagens. Onze systemen zijn efficiënt en vergemakkelijken de werkzaamheden van de monteur die veelal op locatie werkt en aanzienlijk veel gereedschap en materieel moet meenemen naar die locatie. Deze gereedschapskar is eenvoudig in vervoer, laden en lossen.

Het Dynnox-systeem bestaat uit een onderstel op wielen met in- en uitklapbare poten. Op dit onderstel worden opbouwmodules naar wens gemonteerd, van gereedschapsboxen tot machines. Het onderstel weegt zo’n 80 kg en kan tot 250 kg gewicht dragen. Het brancardsysteem van het onderstel maakt Dynnox gebruiksvriendelijk bij in- en uitladen.

In de bedrijfswagen zelf bevindt zich een uitneembare auto interface. De interface borgt de veilige plaatsing van het onderstel en de opgebouwde modules door middel van een automatische vergrendeling.

Dynnox probeert de meest ideale opbouwmodules samen te stellen voor diverse toepassingen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden op locatie. Ook is het mogelijk om opbouwmodules naar eigen wens in te richten!

Meer over Dynnox?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers in Nederland en België. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswageninrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswageninrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!