Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting1
Bedrijfswageninrichting2

Met een speciale bedrijfswageninrichting kunt u alles vervoeren wat u nodig heeft om te werken op locatie. Maar u moet nog steeds heen en weer lopen naar de wagen om eruit te halen wat u op dat moment nodig hebt. Niet met de Dynnox: de verrijdbare bedrijfswageninrichting, die u zo uitklapt en meeneemt!

✅ mobiel

✅ lichtgewicht

✅ geschikt voor zware apparatuur

✅ laadvermogen 250 kg

✅ goede prijs/kwaliteit

De bedrijfswageninrichting van Dynnox 

Opbouwmodules voor uw bedrijfswageninrichting

Wanneer u kiest voor een verrijdbare bedrijfswageninrichting van Dynnox, kiest u een passende opbouwmodule. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een werkbank of opbergmodules voor gereedschap, of een mobiele werkunit voor dierenartsen. U kunt bij onze Toepassingen kiezen voor een bestaande opbouwmodule, of samen met ons een module op maat samenstellen.

Onderstel en auto interface

Het systeem van Dynnox is gebaseerd op de effectiviteit van een brancard, die door het speciale onderstel immers gemakkelijk in en uit de ambulance te halen is. Dit systeem is natuurlijk voor veel meer situaties erg geschikt, bijvoorbeeld voor bedrijfsauto’s. En zo werkt Dynnox.

Als u Dynnox plaatst in uw bedrijfswagen, dan heeft u te maken met een  ‘Onderstel’ en een ‘Auto interface’. Het onderstel is het verrijdbare gedeelte dat u eenvoudig kunt gebruiken om mee te laden en lossen. De poten hiervan klappen automatisch uit als u de Dynnox uit uw wagen haalt, en automatisch weer in als u na uw werkzaamheden de Dynnox in de bedrijfswagen terugschuift.

De auto interface is het deel van de Dynnox dat in uw wagen zit. Dit is het stevige deel waar het onderstel op vast komt te zitten als deze de wagen in wordt geschoven. Handig hieraan is dat u de interface vast in uw wagen kunt monteren, maar ook demontabel kunt houden. Zo kunt u het gebruiken in meerdere bedrijfswagens en zit u niet aan een enkele wagen vast.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het transportsysteem van Dynnox? Neem contact op met ons of een van onze erkende dealers. Wij laten u graag alle mogelijkheden van onze mobiele bedrijfswagen inrichting zien!

Dynnox is daarnaast altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe partners, om onze klanten nog meer opties te bieden voor een passende bedrijfswagen inrichting. Ziet u mogelijkheden? Laat het ons weten!

Dynnox is een uniek laad-, los-, en transportsysteem voor bedrijfswagens. Met verschillende modellen en diverse opbouwmodules is het mogelijk een passende gereedschapswagen op maat te maken voor iedere branche en iedere bedrijfsauto. Het transportsysteem van Dynnox is veilig, arbovriendelijk en tijdbesparend.

Download de folder voor alle informatie!

Meer weten?

folder dynnox mobiele bedrijfswagen inrichtingDownload onze folder of neem contact met ons op!

Handleiding

handleiding mobiele bedrijfswagen inrichtingIn onze handleiding vindt u alles wat u moet weten over afmetingen, onderdelen, montage en gebruik van de Dynnox!